Offisiell åpning av flyplassen

30. juli 2010 hadde vi offisiell åpning av flyplassen. Det ble et vellykket arrangement med fly fra Tromsø i Nord til Sola i sør. Det var rundt 300 frammøtte på selve åpningen fredag kveld. Mange var lokale, men også endel tilreisende kom, både flygende, motorsyklende og bilende. Flyplassen ble åpnet med snorklipping av fly, fallskjermhopping, linedance oppvisning, taler og skuespill. Været var absolutt på godlaget med 20 grader kl 9 på kvelden. Vi fikk besøk av 2 F16 som gjorde to lavtflygninger og opptrekk, og i tillegg var Lufttransport representert med rutehelikopteret som går mellom Bodø og Værøy. Veldig trivelig åpning. Se medieoppslag etter åpningen. Der står mye snacks om åpningen.

 

 

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Tilbakeblikk. Bokmerk fastlenkja.