Medlemskontigent 2024

Nytt år og ny medlemskontigent. Prisen for medlemsskap er satt av årsmøtet, og ble i 2023 besluttet å beholdes uendret på kr 300,-

Steigen Luftsportsforening har også støttemedlemsskap pris kr 100,- Dette er et tilbud til deg som kanskje ikke bruker flyplassen og dens fasiliteter aktivt, men som ønsker å bidra som støttemedlem i foreningen.

I år har vi valgt å teste ut muligheten Vipps gir oss til å sende ut Vippskrav på medlemsskap. Dette gjør det enklere for oss å ajourføre medlemsliste, og vi tenker det også gjør det enklere for medlemmene.

Har du ikke mottatt Vippskrav? Da kan det være at vi mangler ditt telefonnummer. Da er det kjempefint om du sender oss en mail, så får vi oppdatert medlemsregister, og kan sende deg Vippskrav. Det er også fullt mulig å gå inn i Vippsbutikken vår å betale medlemsskap der, eller ved bankoverføring.

Har du mottatt Vippskrav som du mener er feil eller ikke ønsker å betale, så kan du selvfølgelig bare avvise dette, eller ta kontakt med oss.

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier. Bokmerk fastlenkja.