Status 03.06.2023

Fredag ble årsmøte avholdt. Pga dårlig flyvær ble møtet (som var utsatt 2 uker pga dårlig flyvær på opprinnelig dato) avholdt på teams/nett med en felles pålogging fra Bodø Flyklubbs klubbhus på flyplassen i Bodø. Edvin var logget på fra Engeløy flyplass, Elvik og flere andre deltakere var pålogget hjemmefra (+ en deltaker som var med fra ferga på vei over Vestfjorden). Vi hadde et hyggelig og konstruktivt årsmøte der sittende styre og verv ble gjenvalgt. Det var enighet om at vi snart må få til en fly in på Engeløya, og møtes.

Lørdag 03.06.2023 klippet Edvin gresset på stripa for første gang i år.

Nyklippet 03.06.2023

Denne uka får vi kanskje årets første flyvende besøk fra utlandet. Da det er varslet trafikk inn fra Nederland.

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.