Innkalling til årsmøtet 2023

Oppdatering fredag 02.06.2023:

Styret har besluttet at årsmøtet avholdes som planlagt i dag, men pga dårlige værutsikter (spesielt mtp etter møtet), ser vi ikke for oss at det vil være så mange som ønsker å fly inn til Engeløya i dag.

Vi kommer derfor til å holde møtet på Teams/nett, slik at alle kan delta fra der de måtte ønske. For de som er i Bodø, vil det være mulig å delta fra Bodø Flyklubbs klubbhus på flyplassen. Der rigger vi til med kamera, mikrofon og prosjektor. Magnus Skogmo og undertegnede (fra styret) (med flere) kommer til å delta fra Bodø Flyklubbs lokale. Styremedlem Edvin Andersen, som bor på Engeløya har sagt at hvis det er noen som ønsker å delta fra flyplasshytta på Engeløy flyplass, Elvik,  så må de bare ta kontakt med han i forveien, så kan han organisere teams pålogging osv derfra. Tlfnr til Edvin 94151807. Det ser for øvrig ut til å kunne bli ett værvindu i morgen for å fly, hvis noen ønsker å fly til ENEN i dag, og overnatte til i morgen. Hver enkelt fartøysjef må (som alltid) gjøre sin vurdering på værforhold i forhold til flymaskin, rettigheter og komfort.

For de som skal delta fra Bodø Flyklubbs klubbhus: Bilparkering på druen foran shelter, ikke langs vei. Har du ikke adgangskort til Bodø Lufthavn: ta i forveien kontakt med undertegnede, eller andre som du vet har det og spør om mulighet for følge.

For å logge seg på møtet via teams, se link som er sendt på mail sammen med samme melding som ovenfor. Har du ikke fått den? Send mail til post@engeloyflyplass.no

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med Stian eller andre i styret.

Vel møtt i kveld 😊

Med vennlig hilsen

Steigen Luftsportsforening

Stian Fosdahl Vaag

Styreleder

Mob: 48084707

Oppdatering torsdag 18.05.2023: Pga særdeles dårlig værmelding for i morgen, ser vi oss dessverre nødt til å utsette årsmøtet. Da prognose for neste fredag ser like dårlig ut, har styret besluttet å flytte årsmøtet til fredag 02.06.2023 kl 19:00.

Opprinnelig innkalling:
Årsmøtet for Steigen Luftsportsforening avholdes fredag 19.05.2023 kl 19:00 i klubbhytta på Engeløy flyplass, Elvik. I år som i alle år tidligere praktiseres det slik at om værforhold gjør at det ikke er mulig å fly inn til møtet, flyttes møtet en uke fram i tid. Det vil også bli mulighet for å delta via Teams hvis noen ønsker det. Gi beskjed på forhånd om du ønsker å delta via nett/teams. Kunngjøring om evt flytting av årsmøtet, legges ut på hjemmesiden og facebooksiden til foreningen kvelden før møtet.

Nye og gamle medlemmer ønskes hjertelig velkommen til møtet.

Saksliste og dokumenter til møtet legges ut her på hjemmesiden når de er klare, senest en uke før årsmøtet.

Oppdatering 09.05.2023: Saksliste er lagt ut her, link nedenfor.

Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag må være tilgjengelige for medlemmene senest en uke før årsmøtet.

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.