Innkalling til årsmøte 2021

Årsmøtet i Steigen Luftsportsforening avholdes fredag 28.05.2021 kl 19:00. Sted er som vanlig flyplasshytta på Engeløy flyplass, Elvik (ENEN). 

Dersom møtet må utsettes på grunn av for dårlig fly-vær, flyttes møtet til uka etter. Dette av hensyn til de mange medlemmene som kommer med fly til møtet. Eventuell info om utsettelse blir publisert på Facebook og nettsidene like før møtet. Saker til møtet må sendes inn senest 2 uker før møtestart. Saksliste blir låst og sendt ut til medlemmer en uke før møtet.

Om du ikke er medlem og ønsker å bli det, meld deg inn her. Folk som ønsker å engasjere seg i året som kommer, er svært velkommen til det. Ta gjerne kontakt med noen i styret eller valgkomiteen om dere har spørsmål. Se her for nåværende verv og kontaktdetaljer.

Velkommen til årsmøtet!

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.