Årsmøte 2020 – Utsatt til fredag 5. juni

—————OPPDATERT 29. MAI—————

Styret har nettopp besluttet at årsmøtet utsettes grunnet dårlig flyvær. TAF for Bodø og Evenes ser ikke bra ut, og vi har pratet med fly-meteorologen i Tromsø som sier at kommende TAF (1100Z) sannsynligvis vil opprettholde nåværende prognose for ettermiddag/kveld. Vi mener det er feil å arrangere et slikt arrangement under marginale og i verste fall for dårlig VFR forhold.

Nytt tidspunkt for årsmøtet er satt til fredag 5. juni kl 1900.

Vi beklager så mye og håper dere er enige i avgjørelsen. Velkommen ved neste forsøk!

—————OPPRINNELIG INNLEGG—————

Årsmøte i Steigen Luftsportsforening blir fredag 29. mai 2020 kl 1900-2200. Sted er som vanlig flyplasshytta på Engeløy flyplass, Elvik (ENEN). 

Dersom møtet må utsettes på grunn av for dårlig fly-vær, flyttes møtet til uka etter. Det er av hensyn til de mange medlemmene som kommer med små-fly. Eventuell info om utsettelse blir publisert på Facebook og nettsidene like før møtet. Saker til møtet må sendes inn senest 2 uker før møtestart. Saksliste blir låst ut en uke før møtet.

Om du ikke medlem og ønsker det, meld deg inn her. Folk som ønsker å engasjere seg i året som kommer, er svært velkommen til det. Ta gjerne kontakt med noen i styret eller valgkomiteen om dere har spørsmål. Se her for nåværende verv og kontaktdetaljer.

Velkommen!

 

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.