Årsmøte 2019

Det innkalles herved til årsmøte i Steigen Luftsportsforening med oppmøtet er på Engeløy flyplass, Elvik (ENEN), torsdag 23. mai kl 1900
Dersom møtet må utsettes på grunn av for dårlig fly-vær, flyttes møtet til uka etter. Det er av hensyn til de mange medlemmene som kommer med små-fly. Eventuell info om utsettelse blir publisert på Facebook og nettsidene like før møtet. Saker til møtet må sendes inn snarest. Saksliste blir sendt ut en uke før møtet.
Kan organisasjonene Bodø Flyklubb, Salten Mikroflyklubb og LFS Bardufoss varsle deres respektive medlemmer/ansatte?
Om du ikke medlem og ønsker det, meld deg inn her. Folk som ønsker å engasjere seg i året som kommer, er svært velkommen til det. Ta gjerne kontakt med noen i styret eller valgkomiteen om dere har spørsmål. Se her for kontaktdetaljer.
Velkommen!
Vennlig hilsen
Magnus Skogmo 41328065
for styret
Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.