Supre forhold

Hei alle venner av ENEN.
Supre forhold på flyplassen. Telen er for lengst gått ut av jorda og banen er tørr og fin. Jeg jobber for tiden med arealene rundt klubbhuset og flyplassen. Målet er å få sådd til taxeveien inn til hytta og området rundt hytta med gress nå i mai, slik at vi kan taxe helt inn til hytta uten å være redd for sand i propellen. Det betyr at vi må bruke oppstillingsplassen ved vindpølsa i år, i hvert fall først på sesongen. Vær forsiktig. Taxeveien der er smal. Det er dessverre ennå noe igjen før klubbhuset er helt ferdig. Det er for det meste litt lapping på panel og legging av nytt gulv. Det gjenstår og litt her og der utvendig. Satser på litt dugnadshjelp utover sommeren så kan vi ha nen skikkelig innvielsesfest.

Hilsen flyvertinna og flyplasslaven

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.