Årsmøte 2017

Det innkalles til årsmøte i Steigen Luftsportsforening med oppmøtet er på Engeløy flyplass, Grådussan, tirsdag 23. mai kl 1900. Alternativt flyttes møtet til første mulige dato etter dette, dersom møtet må utsettes på grunn av for dårlig fly-vær for de som kommer med fly. Eventuell info om utsettelse blir publisert på Facebook og nettsidene like før møtet. Saker til møtet må være sendt oss senest 2 uke før møtet. Saksliste blir sendt ut senest 1 uke før møtet. De som ikke er medlem enda og ønsker det, kan melde seg inn her.
Vi håper i år på minst like godt oppmøte som i fjor. Om noen er interessert i å engasjere seg kommende år, så er dere svært velkommen til det, uansett flybakgrunn eller ikke. Bilder og tekst fra forrige årsmøte, se innlegget 27. mai 2016 på https://www.facebook.com/engeloyflyplass/.
Velkommen både fra nær og fjern!
Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.