Sesongåpning

Tidlig Sesongåpning på Engeløy flyplass. I går, 9. mai 2014, kom Tore Nitter og Guy Chaboud på besøk til Engeløya for å sjekke forholdene. Etter hvert kom også Erlend Hagen innom med Safari 823 og gjorde et par «touch and go» før han fortsatte videre til Bodø. Det er noen som «har det», pendle til jobb med fly. I går var det enda enkelte flekker med tele under banedekket, men det tørre været i det siste har gjort at det var faste og fine forhold. Både Erlend, Guy og Tore rapporterte om fine forhold, men kanskje litt mer ruglete enn vanlig. Det bedrer seg når gresset vokser til. Får vi mye regn før all telen er borte kan det bli litt bløtere, så ta kontakt for en banerapport før dere kommer. Husk operativ info på http://enen.engeloyflyplass.no.

Saab Safari. Bilde fra tidligere besøk.

Saab Safari. Bilde fra tidligere besøk.

180151_496314031502_2249137_n

LN-DAY fra Bardufoss flyklubb. Bildet er ikke fra ENEN 🙂 Kanskje en gang…

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon, Tilbakeblikk. Bokmerk fastlenkja.