Besøk av Luftforsvarets flygeskole

Etter besøk av Luftforsvarets flygeskole (LFS) på Bardufoss sine skolefly Saab Safari 28. mai fikk vi følgende hyggelige hilsning, bilde og video:

Sesongstart på Grådussan for LFS» skolefly. 813 fløy fra Bodø tirsdags ettermiddag og foretok to stk t&g og en stop på Grådussan. Flyger hoppet ut og satt så i gresset ved banen og vurderte 5 andre skoleflys forsøk på t&g med flyaspiranter ombord. Kun ett av de andre var nedpå en gang, så det ble ikke så mange landinger totalt sett. Flotte forhold med svak nordlig vind, kort tørt gress og hard tørr bakke på et særdeles vakkert beliggende sted. Deretter fortsatte ferden til Helle med overnatting i rorbuer i Svolvær. Neste morgen; 5 fly til Bardufoss og ett tilbake til Bodø. Vi gleder oss til neste høve å få anløpe Grådussan igjen 🙂

Vi planlegger et større fly-in av oss ettemiddag/kveld 3. juli. Mer detaljer om denne planen vil følge! Men vi kan si såpass at vi nå er 7-9 Saab Safari som er foreløpig påtegnet for Remain Over Night (RON) fra 3. til 4. juli 🙂

Mvh fra alle instruktørene ved Luftforsvarets flygeskole, 139 Luftving Bardufoss.

Bilde og clip tatt med GoPro Hero 2
Erlend Hagen

Link til video

Luftforsvarets flygeskole  på Bardufoss sitt SAAB Safari skolefly

Luftforsvarets flygeskole på Bardufoss sitt SAAB Safari skolefly

 

 

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Tilbakeblikk. Bokmerk fastlenkja.