Besøkende

Først av alt, velkommen! 

Bruk av stripa

I henhold til flyplasskonsesjon gitt av Luftfartstilsynet, må alle brukere av flyplassen innhente særskilt tillatelse fra eiere. For at du kan få slik tillatelse har vi etablert følgende krav:

Værdata

Værstasjon er nede inntil vi en gang får fast installasjon av strøm på flyplassen. Inntil da er det ikke tilstrekkelig kapasitet på 12 volt/solselle annlegget, til at værstasjonen kan driftes. Det henvises til flyplass-været på www.yr.no, METAR/TAF på Svolvær (ENSH) og i Bodø (ENBO), samt overflygning for å kjenne på vindforhold og kikke på vindpølsa (nord-øst for stripa).

Klubbhytta

Klubbhytta kan brukes av besøkende. Hvis du ikke har besøkt hytta tidligere, tar du bare kontakt, så får du info om nøkkel og bruk. Normalt sett står det gass ovn til oppvarming, gassgrill, 2 madrasser uten sengetøy og bord og stoler. Så det går fint an med både dags- og overnattingsbesøk. Vann er det verre med, så dette bør medbringes eller avtales med oss på forhånd. Hytta har utedo. Ute står et aggregat som gir strøm til hele hytta.

Bilkjøring/gjerde

Bil kan kjøres helt fram til flyplasshytta, men parker gjerne utenfor gjerdet hvis du ikke har behov for å kjøre helt ned. Porten i gjerdet MÅ ALLTID lukkes. Også for lynkjappe besøk. Får vi dyr innenfor gjerdene kan det bli en hel jobb å få dem ut igjen og dyr på landingsstripa er svært farlig.

Mobildekning

Det er dårlig (men ikke umulig) Telenor dekning, og bra Telia dekning på flyplassområdet.

Betaling

Vi ble på årsmøtet 2017 enige om å opprette en frivillig prisliste der folk kan betale hvis de vil. Det er mye arbeid og endel utgifter for å holde istand stripa og klubbhuset, så betaling mottas med svært stor takk. Følgende betalingsmåter fungerer bra:

VIPPS: Søk etter Engeløy flyplass, Elvik (ENEN) eller VIPPS nummer 105577 og velg det du vil betale for. Husk å sluttfør kjøpet, ellers blir ikke pengene sendt.

BANK: Betal til kontonummer 4509 23 43557. For betalinger fra utlandet, bruk IBAN NO5545092343557 og SWIFT SNOWNO22. Husk å merk fra hvem og hva betalingen gjelder.

Priser:

Landingsavgift (én avgift pr. dag holder…)   50 kr

Dagsbesøk klubbhytta pr. person (inkl bruk av aggregat, internett, grill, gassovner, dass m.m.)   45 kr

Overnatting klubbhytta pr. person (inkl bruk av aggregat, internett, grill, gassovner, dass m.m.)   75 kr