Nytt medlemsår 2012

Riktig godt nytt år alle luft-interesserte! I år håper vi å få på plass klubbhytta. Det er ei fin hytte på ca 60kvm som vi har fått kjøpt for gibortpris. Utfordringen er å få den flyttet 30 km langst veien. Vi har også fått lovnad på kunstgressdekke med tanke på en eventuell modell-flystripe. Ellers håper vi på trivelig besøk på flyplassen fra fjærn og nær og vi fortsetter å fokusere på sikkerhet og sunne flygerholdninger. Som vanlig satser vi på årsmøte i slutten av mai og vi håper også å få til et mindre arrangement tilknyttet flyplassen i løpet av sommeren. Vi tar gledelig imot initiativ og ideer fra engasjerte personer. Vil du bli medlem for året 2012, gå til siden Medlemskap. Du er svært velkommen!

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.