Flyarrangement lørdag 15. oktober

Hei kjære flyvenner! Vi planlegger å få til et lite arrangement på ENEN før vinteren. Vi har hatt noen hyggelige årsmøter her de siste vårene, der både småfly, mikro og fallskjerm har vært representert, men da har det bare dreid seg om årsmøtesaker. Nå har vi lyst til å få til et lite treff der det sosiale og flyging er hovedsaken. Et treff der både mikro, småfly og fallskjerm kan møtes.

Vår tanke med et «arrangement» er foruten det sosiale, at de som vil, kan få med en instruktør og trene litt på takeoff og landing mens de er her. Vi tenker oss et dagsarrangement en lørdag, men at de som vil må gjerne overnatte til søndag. Eller at de bruker hele helga og kommer fredag. Det blir et litt ?lett? arrangement, men vi koker kaffe, fyrer grillen, helst for grilling av medbrakt grillmat, men er det interesse kan vi handle inn litt. Jeg låner også bort bilen hvis noen må en tur på butikken. Får vi det til foreslår vi en liten prat/teoridel angående gras og kortbane. Vi satser på lørdag 15.oktober.

Vi vil også nevne at Steigen luftsportsforening har fått innvilget 50.000,- fra Sparebankens gavefond til flytting av klubbhus til flyplassen. De vil gjerne overrekke oss en gavesjekk i forbindelse med et arrangement her. Enda en grunn til å arrangere noe her.

Send oss gjerne en mail (post@engeloyflyplass.no) så vi får en pekepinn på interessen. Både flyfolk og normale folk er velkommen 🙂

Hilsen Magnus og Harald

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.