Innkalling til årsmøtet 2023

Oppdatering torsdag 18.05.2023: Pga særdeles dårlig værmelding for i morgen, ser vi oss dessverre nødt til å utsette årsmøtet. Da prognose for neste fredag ser like dårlig ut, har styret besluttet å flytte årsmøtet til fredag 02.06.2023 kl 19:00.

Opprinnelig innkalling:
Årsmøtet for Steigen Luftsportsforening avholdes fredag 19.05.2023 kl 19:00 i klubbhytta på Engeløy flyplass, Elvik. I år som i alle år tidligere praktiseres det slik at om værforhold gjør at det ikke er mulig å fly inn til møtet, flyttes møtet en uke fram i tid. Det vil også bli mulighet for å delta via Teams hvis noen ønsker det. Gi beskjed på forhånd om du ønsker å delta via nett/teams. Kunngjøring om evt flytting av årsmøtet, legges ut på hjemmesiden og facebooksiden til foreningen kvelden før møtet.

Nye og gamle medlemmer ønskes hjertelig velkommen til møtet.

Saksliste og dokumenter til møtet legges ut her på hjemmesiden når de er klare, senest en uke før årsmøtet.

Oppdatering 09.05.2023: Saksliste er lagt ut her, link nedenfor.

Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet. Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag må være tilgjengelige for medlemmene senest en uke før årsmøtet.

Dette innlegget vart lagt inn i Årsmøte, Kunngjøring. Bokmerk fastlenkja.