Sommer på Engeløy flyplass, Elvik

Sommeren er her for fullt, og det er bra med aktivitet på flyplassen. Det er gjennomført mye dugnadsarbeider på klubbhytta, der trapp er ferdigstillet, nytt gulv er under legging, vindu til soverommet som skal etableres er satt inn, det er malt, klippet, listet, foret, installert elektrisk anlegg, reparert strømaggregat og mye mye mer. Mye gjenstår, med hytta fremstår bare bedre og bedre for hver dag.

Det har også vært bra med besøk så langt i år. Vi oppfordrer alle besøkende til å melde seg inn i Steigen Luftsportsforening og bidra til driften av flyplassen ved å betale vår beskjedne landingsavgift.

Vi har Vipps – «Engeløy flyplass, Elvik (ENEN)» #105577.

Husk også å gjennomføre årlig utsjekk på http://utsjekk.engeloyflyplass.no før du benytter flyplassen.

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.