Årsmøte 2020 – fredag 29. mai

Årsmøte i Steigen Luftsportsforening blir fredag 29. mai 2020 kl 1900-2200. Sted er som vanlig flyplasshytta på Engeløy flyplass, Elvik (ENEN). 
Dersom møtet må utsettes på grunn av for dårlig fly-vær, flyttes møtet til uka etter. Det er av hensyn til de mange medlemmene som kommer med små-fly. Eventuell info om utsettelse blir publisert på Facebook og nettsidene like før møtet. Saker til møtet må sendes inn senest 2 uker før møtestart. Saksliste blir låst ut en uke før møtet.
Om du ikke medlem og ønsker det, meld deg inn her. Folk som ønsker å engasjere seg i året som kommer, er svært velkommen til det. Ta gjerne kontakt med noen i styret eller valgkomiteen om dere har spørsmål. Se her for nåværende verv og kontaktdetaljer.
Velkommen!
Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon, Kunngjøring. Bokmerk fastlenkja.