Fly Inn ENEN 2.-3. juni (AVLYST)

AVLYST

2/6 kl 0922: Grunnet været så må vi dessverre avlyse. Lave skyer og dårlig sikt er ikke bra for småflygere, og når det ikke kommer fly, så blir det dårlig med Flyin. Veldig synd og beklager kort varsel, men sånn er det bare. Takk til alle som skulle bidra og alle som hadde tenkt å komme. Vi prøver igjen senere i sommer. Må bare få samlet oss og tenkt litt først…

Bilde tatt under en tidligere samling i mai 2016

 

 

Velkommen til fly inn på ENEN

Tidsrom:  2. juni kl. 12:00 til 3. juni kl. 15:00
Hvor: Engeløy flyplass – ENEN
 Velkommen

Engeløy flyplass (Icao: ENEN) (45 nm nord for Bodø) ønsker å invitere dere til Flyin den 2. og 3. juni. Vi vet ikke hvor stort arrangementet blir, det kommer an på dere. Vi har god plass til besøkende. Det legges opp til et enkelt opplegg med telting som overnatting og salg av brus, kaffe, grillmat lørdag kveld. Muligheter for hjelp til innkvartering for de som ønsker. Ellers er flyplassen på en fantastisk fin plass med muligheter for museum, friluftsliv, fisking, fjell, kulturelt, sandstrand eller bare komme å være på flyplassen og ha det trivelig.

Programmet

2/6 Dagtid: Fly ankommer fra ca midt på dagen.
2/6 Dagtid/ettermiddag: Prating, tur, museum, Bøsand, lokal flyging, teater.
2/6 Kveld: grilling/sosialt.
3/6 Folk benytter dagen som de vil og reiser når de vil.

Info

Det er ikke drikkevann på stripa; ta med selv.
MOGAS tilgjengelig på bensinstasjon ca 10 km unna.
Salg av grillmat, brus, kaffe lørdag ettermiddag.
Det er klubbhus og utedo på stripa.
Dårlig mobildekning på stripa, men trådløst internett med mulighet for Tale-over-WiFi.
Operativ info http://enen.engeloyflyplass.no.
Annen praktisk info http://www.engeloyflyplass.no/besokende.
Det er særdeles fint her.

Påmelding

Vi har opprettet arrangement på vår Facebookside som vi oppfordrer besøkende til å melde interesse og deltakelse på. Det blir sååååå mye enklere å planlegge for oss, så takk for at du gir beskjed om du kommer:  https://www.facebook.com/events/565305453846219/

 

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.