Årsmøte 2018 UTSATT TIL 1. JUNI

<<<UTSATT GRUNNET DÅRLIGE BANEFORHOLD>>>

Det innkalles herved til årsmøte i Steigen Luftsportsforening med oppmøtet er på Engeløy flyplass, Grådussan, torsdag 24. mai fredag 1. juni kl 1900. Dersom møtet må utsettes på grunn av for dårlig fly-vær for de som kommer med fly, flyttes møtet til uka etter. Eventuell info om utsettelse blir publisert på Facebook og nettsidene like før møtet. Saker til møtet må være sendt oss innen 10. mai kl 1900. Saksliste blir sendt ut senest 17. mai.

Om du ikke er medlem og ønsker det, meld deg inn her. Folk som ønsker å engasjere seg i året som kommer, er svært velkommen til det. Ta gjerne kontakt med noen i styret eller valgkomiteen om dere har spørsmål. Se her for kontaktdetaljer.

Velkommen!

Dette innlegget vart lagt inn i Alle kategorier, Informasjon. Bokmerk fastlenkja.